Jêpun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Jêpun Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. Jêpang;









Kata kunci/keywords: arti Jêpun, makna Jêpun, definisi Jêpun, tegese Jêpun, tegesipun Jêpun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org