Kategori:Kaca ora kaindhèks

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Maaf, halaman ini baru saja dihapus (dalam rentang waktu 24 jam). Log penghapusan, perlindungan, dan pemindahan halaman tersebut tersedia di bawah sebagai referensi.

Saiki kaca iki durung ana tulisané. Panjenengan bisa (1) nggolèki sesirahing kaca iki ing kaca liyané, (2) nggolèki log kang magepokan, utawa (3) nggawé kaca iki.