Majalêngka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Majalêngka Aksara Jawa: (Ma) (ja) () (ng) (ka)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama Majalêngka
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

Majapait.








Kata kunci/keywords: arti Majalêngka, makna Majalêngka, definisi Majalêngka, tegese Majalêngka, tegesipun Majalêngka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org