Gegolèkan MIME

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca iki nyedyaké fasilitas nyaring berkas miturut tipe MIME-né. Lebokna: contenttype/subtype, contoné image/jpeg.

Nuduhaké nganti 1 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #1.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. (undhuh) Wiki2.png . . 391 × 474 . . 105 KB . . Bennylin . . 3 Januari 2013 15.18

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)