Muharam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

Muharam Aksara Jawa: ꦩꦸꦲꦫꦩ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. sasi Sura.








Kata kunci/keywords: arti Muharam, makna Muharam, definisi Muharam, tegese Muharam, tegesipun MuharamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org