Naraguna:Jafeluv

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan naraguna Babel
fi-N Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Naraguna miturut basané

#REDIRECTmeta:User:Jafeluv
This page is a soft redirect.