Naraguna:Jasper Deng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

w:en:User:Jasper Deng

Katerangan naraguna Babel
en-N This user has a native understanding of English.
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Naraguna miturut basané