Panganggo:CarsracBot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot is a pure interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Ora ana owahan ing kalamangsa iku kang mathuk karo pranatan iki.


100 nieuwste artikelen

Ora ana kang perlu dilaporaké.