Naraguna:CarsracBot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot is a pure interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Ora ana owahan ing kalamangsa iku kang mathuk karo pranatan iki.


100 nieuwste artikelen