Naraguna:CarsracBot

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot is a pure interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan iki nggawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Iki besutan cilik
b
Besutan iki diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

7 Agustus 2022

6 Agustus 2022

5 Agustus 2022

3 Agustus 2022


100 nieuwste artikelen

Ora ana kang perlu dilaporaké.