Paskah(-an)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paskah(-an)

basa Jawa[besut]

Paskah(-an)

  1. krama/ngoko riyaya wungune Sang Kristus (agama Kristên).








Kata kunci/keywords: arti Paskah(-an), makna Paskah(-an), definisi Paskah(-an), tegese Paskah(-an), tegesipun Paskah(-an)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org