Sampeyan Dalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka Sampeyan Dalem)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Sampeyan Dalêm Aksara Jawa: (Sa)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺ (pe) (ya)ꦤ꧀ (n) (_) (Da) ()ꦩ꧀ (m)

  1. ki kanggo sêsêbutane panjênêngane nata.








Kata kunci/keywords: arti Sampeyan Dalêm, makna Sampeyan Dalêm, definisi Sampeyan Dalêm, tegese Sampeyan Dalêm, tegesipun Sampeyan Dalêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org