Wiktionary:Bausastra Jawa/krambil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

krambil

Basa Jawa[besut]

  1. Arane Wit utawa woh bangsa palem.
  2. Jeneng liya: klapa

Basa liya[besut]

  • Basa Indonesia: Kelapa
  • Basa Inggris: Coconut


Cara kocap[besut]