woh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]


Tembung aran[besut]

woh

  1. pêntil kang wis tuwa
  2. pikolèh (pituwas)
  3. kulit sing mbêndhol (nggligir) tilas mêmala