Wiktionary:Bausastra Jawa/tedha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

tedha utawa tedhan

Basa Jawa[besut]

  1. Rejeki arupa sega, lawuh lan sapanunggalane. (Basa Jawa tataran Krama madya).
  2. Jeneng liya: pangan, dhaharan

Basa liya[besut]

  • Basa Indonesia: makanan
  • Basa Inggris: food


Cara kocap[besut]