abdi dalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abdi dalêm Aksara Jawa: ꦲꦧ꧀ꦢꦶꦢꦊꦩ꧀ krama/ngoko

  1. priyayi abdining ratu.
  2. baturmu (ngasorake atêgês: aku, -ku).








Kata kunci/keywords: arti abdi dalêm, makna abdi dalêm, definisi abdi dalêm, tegese abdi dalêm, tegesipun abdi dalêm Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org