abdi dalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

abdi dalêm Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b)ꦢꦶ (di) (da) ()ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. priyayi abdining ratu.
  2. baturmu (ngasorake atêgês: aku, -ku).







Kata kunci/keywords: arti abdi dalêm, makna abdi dalêm, definisi abdi dalêm, tegese abdi dalêm, tegesipun abdi dalêm

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.