abêt-abêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka abet-abet)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abêt-abêt Aksara Jawa: (ha)ꦧꦼ ()ꦠ꧀ (t) (ha)ꦧꦼ ()ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) batur wadon ing patapan.








Kata kunci/keywords: arti abêt-abêt, makna abêt-abêt, definisi abêt-abêt, tegese abêt-abêt, tegesipun abêt-abêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org