akèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akèh Aksara Jawa: (ha)ꦏꦺ () (h)

ngoko
Krama kathah
Ngoko akèh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora sêthithik;








Kata kunci/keywords: arti akèh, makna akèh, definisi akèh, tegese akèh, tegesipun akèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org