balung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

balung krama/ngoko

  1. tosan ki raganganing kewan (manungsa)









Kata kunci/keywords: arti balung, makna balung, definisi balung, tegese balung, tegesipun balungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org