blêkok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka blekok)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêkok krama/ngoko

  1. araning manuk bangsaning kuntul.









Kata kunci/keywords: arti blêkok, makna blêkok, definisi blêkok, tegese blêkok, tegesipun blêkok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.