bumi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bumi (ꦧꦸꦩꦶ) (Snk) krama/ngoko

  1. jagat (kb langit);
  2. lêmah, palêmahan;
  3. ak bageaning pagawean;








Kata kunci/keywords: arti bumi, makna bumi, definisi bumi, tegese bumi, tegesipun bumi Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org