bumi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bumi (ꦧꦸꦩꦶ) (Snk) krama/ngoko

  1. jagat (kb langit);
  2. lêmah, palêmahan;
  3. ak bageaning pagawean;








Kata kunci/keywords: arti bumi, makna bumi, definisi bumi, tegese bumi, tegesipun bumi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.