buntut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

buntut krama/ngoko

  1. perangan angganing kewan têrusane balung ula-ula;
  2. êngg prakara kang nusuli;








Kata kunci/keywords: arti buntut, makna buntut, definisi buntut, tegese buntut, tegesipun buntut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.