cacing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cacing Aksara Jawa: (ca)ꦕꦶ (ci) (ng) krama/ngoko

  1. araning kewan tanpa bêbalungan wujude gilig dawa sarta lêmês;








Kata kunci/keywords: arti cacing, makna cacing, definisi cacing, tegese cacing, tegesipun cacing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org