cêlêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka celeng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cêlêng êngg

irêng cêlêngan

krama
Krama cêlêng
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wêdêlan;
  2. nila;
  3. cèlèng.








Kata kunci/keywords: arti cêlêng, makna cêlêng, definisi cêlêng, tegese cêlêng, tegesipun cêlêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org