cêmèng

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka cemeng)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cêmèng Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦩꦺ () (ng) krama/ngoko

  1. anak kucing.







Kata kunci/keywords: arti cêmèng, makna cêmèng, definisi cêmèng, tegese cêmèng, tegesipun cêmèng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.