cêmèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka cemeng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cêmèng Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦩꦺ () (ng) krama/ngoko

  1. anak kucing.








Kata kunci/keywords: arti cêmèng, makna cêmèng, definisi cêmèng, tegese cêmèng, tegesipun cêmèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org