cilik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cilik

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko cilik
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora gêdhèn tmr. mantu lsp;
  2. pc ora akèh banyune tmr. kali;
  3. (sa-cilik) sabribil (½ sèn);
  4. dhuwur, ngêlik tmr. swara;
  5. ora dhuwur (luhur), asor tmr. pangkat;
  6. (cilik atine) jirih, tansah kuwatir;








Kata kunci/keywords: arti cilik, makna cilik, definisi cilik, tegese cilik, tegesipun cilik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.