Menyang kontèn

cilik

Saka Wikisastra, bausastra mardika

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Témbung aran[besut]

cilik

  1. ora gedhèn tmr. mantu lsp;
  2. pc ora akèh banyuné tmr. kali;
  3. (sa-cilik) sabribil (½ sèn);
  4. dhuwur, ngelik tmr. swara;
  5. ora dhuwur (luhur), asor tmr. pangkat;
  6. (cilik atiné) jirih, tansah kuwatir;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cilik, makna cilik, definisi cilik, tegese cilik, tegesipun cilik

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.