dalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dalan

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dalan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. papan sing dipijèkake dianggo liwat (diambah);
  2. kanggo têmbung silihan atêgês kang diliwati, kang diambah, kang diênggo mêtu (mlêbu) lsp.
Kacocogna karo dalan banyu, dalan pangan, pipa dalan kêbul;
  1. ent sarana, jalaran, lantaran








Kata kunci/keywords: arti dalan, makna dalan, definisi dalan, tegese dalan, tegesipun dalanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org