dalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dalan

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dalan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. papan sing dipijèkake dianggo liwat (diambah);
  2. kanggo têmbung silihan atêgês kang diliwati, kang diambah, kang diênggo mêtu (mlêbu) lsp.
Kacocogna karo dalan banyu, dalan pangan, pipa dalan kêbul;
  1. ent sarana, jalaran, lantaran








Kata kunci/keywords: arti dalan, makna dalan, definisi dalan, tegese dalan, tegesipun dalan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.