dèwi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka dewi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dèwi (Kw)

  1. dewa wadon;
  2. sêsêbutaning putri, widodari.








Kata kunci/keywords: arti dèwi, makna dèwi, definisi dèwi, tegese dèwi, tegesipun dèwi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.