dhêngkul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhêngkul Aksara Jawa: ꦝꦼ (dhê) (ng)ꦏꦸ (ku)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. jêngku ki ros-rosaning sikil antarane pupu karo kempol (kang kaprênah ngarêp);









Kata kunci/keywords: arti dhêngkul, makna dhêngkul, definisi dhêngkul, tegese dhêngkul, tegesipun dhêngkul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org