dhadha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhadha Aksara Jawa: (dha) (dha)

krama/ngoko

  1. jaja ki gêmbung kang ngarêp (sadhuwure wêtêng)









Kata kunci/keywords: arti dhadha, makna dhadha, definisi dhadha, tegese dhadha, tegesipun dhadha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.