dhadha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dhadha Aksara Jawa: ꦝꦝ

krama/ngoko

  1. jaja ki gêmbung kang ngarêp (sadhuwure wêtêng)









Kata kunci/keywords: arti dhadha, makna dhadha, definisi dhadha, tegese dhadha, tegesipun dhadha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org