diêblag(-ake)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diêblag(-ake)
Lingga: (êblag)

  1. diwêngakake (dibukak) mbladhah;
  2. ent diwadhèhake, diwêdharake (tmr. wadi):
Kacocogna karo blag.








Kata kunci/keywords: arti diêblag(-ake), makna diêblag(-ake), definisi diêblag(-ake), tegese diêblag(-ake), tegesipun diêblag(-ake)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.