dina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dina

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dina
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wayah rina;
  2. wêktu wiwit plêthèking srêngenge têkan surupe;
  3. suwe ning wêktu (awan karo bêngi 24 jam) dina gêdhe: dina kêbênêr riaya (tingalane ratu lsp);








Kata kunci/keywords: arti dina, makna dina, definisi dina, tegese dina, tegesipun dina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org