édan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka edan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

edan krama/ngoko

  1. tumindak kaya wong édan, tanpa pikiran;
  2. ent kesengsem banget marang;







Kata kunci/keywords: arti édan, makna édan, definisi édan, tegese édan, tegesipun édan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.