êntut

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka entut)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

êntut Aksara Jawa: ꦲꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦸ (tu)ꦠ꧀ (t)

  1. ki sarib krama/ngoko angin kang mêtu saka ing jubur;








Kata kunci/keywords: arti êntut, makna êntut, definisi êntut, tegese êntut, tegesipun êntut

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.