galêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka galer)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

galêr Aksara Jawa: (ga) () (r)

krama/ngoko

  1. garis cêcorekan ing tangan lsp;









Kata kunci/keywords: arti galêr, makna galêr, definisi galêr, tegese galêr, tegesipun galêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org