gampèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gampeng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gampèng krama/ngoko

  1. song-songan ing lambunging jurang utawa kali;
  2. ak bêbaya sing ora kinawruhan;








Kata kunci/keywords: arti gampèng, makna gampèng, definisi gampèng, tegese gampèng, tegesipun gampèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org