garing

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

garing

  1. ora nganggo ditêlêsi;
  2. ora ndaging, kuru, tmr. awak;







Kata kunci/keywords: arti garing, makna garing, definisi garing, tegese garing, tegesipun garing

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.