gatèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gaten)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gatèn Aksara Jawa: (ga)ꦠꦺ ()ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. êngg wigati, têmên-têmên
Kacocogna karo gati.








Kata kunci/keywords: arti gatèn, makna gatèn, definisi gatèn, tegese gatèn, tegesipun gatèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org