gêdabag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gedabag)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdabag Aksara Jawa: ꦒꦼ () (da) (ba)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. dabag, bangsaning gêdhèg sing kasar.









Kata kunci/keywords: arti gêdabag, makna gêdabag, definisi gêdabag, tegese gêdabag, tegesipun gêdabag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.