gêdhig-manggala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gedhig-manggala)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhig-manggala Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦝꦶ (dhi)ꦒ꧀ (g) (ma) (ng) (ga) (la)

  1. br gêgêdhuging prang
Kacocogna karo gêdhag-gêdhig.








Kata kunci/keywords: arti gêdhig-manggala, makna gêdhig-manggala, definisi gêdhig-manggala, tegese gêdhig-manggala, tegesipun gêdhig-manggala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org