gêdibal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gedibal)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdibal krama/ngoko

  1. lêmah sing lumèngkèt ing sikil;
  2. batur;








Kata kunci/keywords: arti gêdibal, makna gêdibal, definisi gêdibal, tegese gêdibal, tegesipun gêdibal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org