gêdindang-gêdinding

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gedindang-gedinding)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdindang-gêdinding Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦢꦶ (di)ꦤ꧀ (n) (da) (ng)ꦒꦼ ()ꦢꦶ (di)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (ng)

krama/ngoko

  1. pundhake (bangkèkane) oyag ing nalikane mlaku.









Kata kunci/keywords: arti gêdindang-gêdinding, makna gêdindang-gêdinding, definisi gêdindang-gêdinding, tegese gêdindang-gêdinding, tegesipun gêdindang-gêdinding
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org