gêlap-wedang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gelap-wedang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêlap-wedang Aksara Jawa: ꦒꦼ () (la)ꦥ꧀ (p)ꦮꦺ (we) (da) (ng)

krama/ngoko

  1. blêdhèg yèn nyambêr sing disambêr lodhoh (mlosoh).









Kata kunci/keywords: arti gêlap-wedang, makna gêlap-wedang, definisi gêlap-wedang, tegese gêlap-wedang, tegesipun gêlap-wedang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org