gêndhalungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gendhalungan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndhalungan Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n) (dha)ꦭꦸ (lu) (nga)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. gunêman tanpa tata-krama (ora trêp ênggone nganggo unggah ungguhing basa).









Kata kunci/keywords: arti gêndhalungan, makna gêndhalungan, definisi gêndhalungan, tegese gêndhalungan, tegesipun gêndhalungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org