gèndhêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gendhel)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gèndhêl Aksara Jawa: ꦒꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. katêrangan panjunjung lsp. sing krasa abot;









Kata kunci/keywords: arti gèndhêl, makna gèndhêl, definisi gèndhêl, tegese gèndhêl, tegesipun gèndhêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org