gêndhis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gendhis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndhis Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi)ꦱ꧀ (s)

krama
Krama gêndhis
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gula.









Kata kunci/keywords: arti gêndhis, makna gêndhis, definisi gêndhis, tegese gêndhis, tegesipun gêndhis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org