gêndori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gendori)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndori Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do)ꦫꦶ (ri)

krama/ngoko

  1. pêntil waluh.









Kata kunci/keywords: arti gêndori, makna gêndori, definisi gêndori, tegese gêndori, tegesipun gêndori
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org