gêndul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gendul)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndul Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. wadhah anggur lsp. sing digawe bêling
Kacocogna karo botol, gébyas.








Kata kunci/keywords: arti gêndul, makna gêndul, definisi gêndul, tegese gêndul, tegesipun gêndul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org