gêndul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka gendul)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gêndul Aksara Jawa: ꦒꦼꦤ꧀ꦢꦸꦭ꧀

krama/ngoko

  1. wadhah anggur lsp. sing digawe bêling
Kacocogna karo botol, gébyas.








Kata kunci/keywords: arti gêndul, makna gêndul, definisi gêndul, tegese gêndul, tegesipun gêndulBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org