gêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka geni)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gêni Aksara Jawa: ꦒꦼꦤꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêni
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sing murub nganakake panas sarta sorot;









Kata kunci/keywords: arti gêni, makna gêni, definisi gêni, tegese gêni, tegesipun gêniBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org