gêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka geni)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gêni Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤꦶ (ni)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêni
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sing murub nganakake panas sarta sorot;








Kata kunci/keywords: arti gêni, makna gêni, definisi gêni, tegese gêni, tegesipun gêni

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.