Kategori:Tembung ngoko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca sajeroning kategori "Tembung ngoko"

200 kaca ngisor iki ana ing kategori iki saka gunggung 1.511 kaca.

(kaca sadurungé) (kaca sabanjuré)
(kaca sadurungé) (kaca sabanjuré)