gêra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gera)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêra Aksara Jawa: ꦒꦼ () (ra)

  1. br ulurane têmbung agra.









Kata kunci/keywords: arti gêra, makna gêra, definisi gêra, tegese gêra, tegesipun gêra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org